“Смак Українських Карпат” об’єднує людей, традиції, регіони.
Знак автентичності, смаку та якості « Смак Українських Карпат» був створений у 2013 році.
«Смак Українських Карпат» відповідає цим критеріям та допомагає споживачеві швидко розпізнати та обрати саме нашу продукцію.
Автентичність
Справжність та автентичність технологій виробництва продуктів харчування, які відповідають походженню з Карпат та враховують особливості місцевих традицій.
Якість
«Смак Українських Карпат» – це своєрідний гарант якості товарів.
Смак
Громадська спілка «Карпатський смак» об’єднує окремих виробників, які виробляють унікальну екологічно чисту та якісну продукцію з Карпатського краю та постачають її споживачеві.
У виробників «Смак Українських Карпат» – своє філософія. Найголовніше – виробляти продукцію, яка несе у собі певну культуру. Члени спілки переконані, що добру їжу, треба споживати у натуральному виді (сир, м’ясні вироби, мед, зерно для пророщування), та ощадливо застосовувати термічну обробку при приготуванні.
Виробники продуктів переконані, що споживач, який купує саме їхній продукт, повинен отримати бездоганну якість. Зазвичай продукція, яку виготовляється на їхніх підприємствах, фермах є дорожчою, ніж в традиційних супермаркетах. Але тут варто розуміти, що така їжа – справжня – без використання стимуляторів росту, барвників та підсилювачів смаку. Культ їжі стоїть вище, ніж виключно заробляння грошей.
Обираючи продукцію «Смак українських Карпат» – це перш за все патріотично, адже ви підтримуєте українського виробника. По-друге, – смачно та корисно. По-третє, – це відкриття нових смаків та вподобань.
Громадська спілка «Карпатський смак» працює в постійному контакті з кожним виробником продуктів харчування, що є членом спільноти, тим самим забезпечуючи максимальну безпеку та якість продукту. Як результат, після інспектування, та перевірки на дотримання вимог та критеріїв, після висновків інспекції, рішенням правління, ми надаємо ліцензію виробнику на право користування «Смак українських Карпат».