Виробники
Партнери
Виробники
c. Спас, Коломийський район, Івано-Франківська обл.
Михайло Стовп’юк, що отримав освіту біолога, з дитинства захоплювався зільництвом та збудував на власному господарстві, у самому серці Карпат, підприємство, що займається виготовленням фіточаїв із лікарських рослин, джемів, варення, збором грибів та ягід.
Закарпатська обл. с. Павшино урочище під лісом.б/н.
Ферма почала перетворюватися у гостинний куточок, відкритий для відвідувачів, у 2017 році. Еко-ферма «Фаторіа Ломбардіа» сім’ї Гашпар – це такий собі контактний «зоопарк» – цікава туристична «знахідка» поблизу міста Мукачево, що на Закарпатті, де і дорослі, і малеча можуть спостерігати за свинками породи «Угорська мангалиця», вівцями, козами, індиками, цесарками, іншою живністю та навіть годувати її. У чудовій альтанці на території ферми господарі проводять дегустацію своєї продукції.
смт Путила, Чернівецька обл.
Кооператив, створений у 2015 році, провадить свою діяльність серед мальовничих Карпат в екологічно чистому районі Путильщини, де у радіусі більше ніж 100 км розкинулися мальовничі гори й ліси та немає жодного діючого промислового підприємства. Основний вид діяльності кооперативу: заготівля, переробка та зберігання дикоросів (грибів та ягід).
м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл.
Працюючи на ринку з 2010 року, Науково-виробнича фірма «Елітфіто» стала відомою в Україні та далеко за її межами завдяки репутації надійного бізнес-партнера та надзвичайно високій якості своєї продукції. Олії та борошно з льону, амаранту, волоського горіха і навіть гарбуза купують в Німеччині, Франції, Чехії, на Австралійському та Північноамериканському континентах!
с. Микуличин, уч. Горби, Яремчанська міська рада, Івано-Франківська обл.
Господарство, розташоване в екологічно чистому районі Івано-Франківської області, мальовничому селі Микуличин, засноване у 2010 році. Фермери відродили унікальне полонинське господарство, почали розводити породистих кіз та виробляти делікатесний сир. Господарство має три рівні: перший – котеджні будиночки, другий – сучасна ферма для утримання кіз, переробки молока, виробництва та дозрівання сиру, третій – на полонині Горгани, де у літню пору гості мають змогу милуватися неймовірними карпатськими краєвидами, спілкуватися з пастухами, куштувати молоко та долучитись до процесу виробництва козячого сиру.
вул. Івана Франка, 145, с. Тухля, Сколівський р-н, Львівська обл.
Непроста історія двох жінок зі Східної та Західної України, яких поєднали складні життєві обставини та які зуміли розвинути власну справу. У спілкуванні та любові до тварин народжується надзвичайно смачний та поживний сир, який залюбки смакують усі відвідувачі ферми: від туристів до місцевих мешканців.
м. Чернівці, вул. Череповецька 26, 58009, Україна
ТОВ «Лілак» – український виробник натуральних, екологічно чистих на 100% соків у скляній тарі, які визнано усім світом найекологічнішою та найбезпечнішою продукцією. Продукція підприємства, яке успішно працює з 2001 року, займає значну частину внутрішнього ринку та має прихильників в усіх регіонах країни. Згідно з даними офіційної статистики, ТОВ «Лілак» є лідером із заготівлі, виробництва та реалізації органічного березового соку в Україні.
с. Ботар, Виноградівський район, Закарпатська обл.
Павло Тізеш виготовляє продукцію торгової марки «Пан Еко», яка відповідає європейським органічним стандартам, а також органічні м’ясні продукти зі свиней породи «мангалиця».
Івано -Франківська область, містечко Верховина, гора Синиці
ФГ”Згарда” розташоване у Верховинському районі, присілку Дубівський. Висота над рівнем моря 840 м. Тут господарі не лише тримають господарство, але й охоче приймають туристів, проводять майстер-класи із приготування сиру, а також пропонують спробувати воду, яка за легендою дарує здоров”я та довголіття. Кожен хто приїжджає, може побачити і унікальну ікону Божої Матері. А на території розташоване кемпінгове містечко, де гості можуть поселитися і відчути себе справжніми гуцулами.
с. Поляни, Золочівський р-н, Львівська обл.
Фермерське господарство засноване у 1992 році. Від того часу і до 2006 року провадило екстенсивний спосіб виробництва. А у 2006 році на підставі переконань господарство дещо змінило свій напрямок і займається життєдайним виробництвом продуктів харчування, які відповідають європейським стандартам органічного виробництва.
с. Нижня Апша, Тячівський район, Закарпатська область
Ферма спеціалізується на виробництві бринзи з овечого молока. Це стовідсотково овечий сир без жодних сторонніх домішок. Кожна сирна грудка є неповторною – відрізняється унікальним смаком та кольором в залежності від багатьох факторів: де випасалися вівці і яку траву вони їли, скільки сонця земля отримала у рік виготовлення сиру, яка технологія виробництва сиру застосовувалася, як довго і де зберігалася та чи інша грудка.
с. Чесники, Рогатинський р-н., Івано-франківська обл.
Мальовниче село Чесники, розташоване в Рогатинському районі Івано-Франківської області. Тут живе родина Олега та Ольги Журавінських, які виготовляють «Чесниківський сир». А починалось все з того, що пан Олег майже десять років працював бригадиром, агрономом у місцевому колгоспі. У 2012 році з ініціативи громади, в селі було створено молочний кооператив «Еком», який об’єднав більше сорока селян.