Виробники
Івано-Франківська.обл,Косівський.р-н,С.Шепетівка
Мій бізнес стартував ще в 2017 році. Спочатку це була рибна ферма, де ми вирощували форель від молодняка до товарної риби. Але щоб розширити асортимент та підвищити якість, ми почали переробку форелі, засолювання та виготовлення форелевої ікри. Також, ми вирішили додати до нашого асортименту м'ясні чіпси джерки та в'ялене м'ясо.
Івано-Франківська ОТГ,с.Черніїв
Невеличкий сімейний заснований в 2022 році бізнес. Засновник дуже любить та вміє смачно готувати та смачно їсти, але не хоче багато часу проводити на кухні. Тож, останні років десять експериментував зі спеціями, їх поєднанням та копченням, щоб спростити та прискорити приготування страв та зробити їх гарантовано смачними та запашними. Робив це для себе. Готував сам з тим, що виходило, пригощав родичів та друзів. Але, саме під час повномасштабного вторгення, після втрати роботи вирішив ділитись власним захопленням з Українцями та заснував бренд NeedSpice.
c. Спас, Коломийський район, Івано-Франківська обл.
Михайло Стовп’юк, що отримав освіту біолога, з дитинства захоплювався зільництвом та збудував на власному господарстві, у самому серці Карпат, підприємство, що займається виготовленням фіточаїв із лікарських рослин, джемів, варення, збором грибів та ягід.
Закарпатська обл. с. Павшино урочище під лісом.б/н.
Ферма почала перетворюватися у гостинний куточок, відкритий для відвідувачів, у 2017 році. Еко-ферма «Фаторіа Ломбардіа» сім’ї Гашпар – це такий собі контактний «зоопарк» – цікава туристична «знахідка» поблизу міста Мукачево, що на Закарпатті, де і дорослі, і малеча можуть спостерігати за свинками породи «Угорська мангалиця», вівцями, козами, індиками, цесарками, іншою живністю та навіть годувати її. У чудовій альтанці на території ферми господарі проводять дегустацію своєї продукції.
М.Калуш вул.Січових Стрільців 23
Сімейна крафтова компанія. Працюємо 7-ий рік. Виготовляємо натуральну продукцію з вітчизняної сировини: пастили, соуси, приправи, в’ялені овочі-фрукти. Готуємо як для себе, з повагою до кожного клієнта.
м. Івано-Франківськ
Солодощі бувають корисними, а ще й смачними, якщо це солодощі “Ого”. Виробництво розташоване у місті Івано-Франківськ. Його засновницею стала Лілія Бега. У 2020 році Лілії дуже хотілося змінити домашню рутину на роботу, яка би приносила дохід, а головне – задоволення. Карпатська пастила – хороша заміна солодощам, у яких багато цукру та калорій. Натуральний та корисний продукт за помірною ціною. Серед асортименту пастила з такими смаками: полуниця, вишня, полуниця з м’ятою, малина, обліпиха, журавлина, груша, виноград, чорниця, слива, лимон та імбир, чорна смородина, червона смородина, яблуко з корицею, шоколад.
с. Ботар, Виноградівський район, Закарпатська обл..
Павло Тізеш виготовляє продукцію торгової марки «Пан Еко», яка відповідає європейським органічним стандартам, а також органічні м’ясні продукти зі свиней породи «мангалиця».
м.Івано-Франківськ
Сімейна ресторація-кондитерська
смт Путила, Чернівецька обл.
Виробництво «Дари Гуцульщини» Кооператив, створений у 2015 році, провадить свою діяльність серед мальовничих Карпат в екологічно чистому районі Путильщини, де у радіусі більше ніж 100 км розкинулися мальовничі гори й ліси та немає жодного діючого промислового підприємства. Основний вид діяльності кооперативу: заготівля, переробка та зберігання дикоросів (грибів та ягід).
Петлюри, 23, Ivano-Frankivsk 76005
Наша продукція-це здоровий перекус ,з хрустким смаком , та поживною клітиною
С.Тростянці,Монастирська громада,Тернопільська обл.
Ми - сімейний бізнес. Займаємось виробництвом ягід та соків з власноруч вирощеної сировини. Серед варень, ми експерти у виробництві ружі та ревені. Саме ці дві культури є основними для нас: займаємось їхнім вирощуванням та популяризуємо споживання.
с. Поляни, Золочівський р-н, Львівська обл.
Фермерське господарство засноване у 1992 році. Від того часу і до 2006 року провадило екстенсивний спосіб виробництва. А у 2006 році на підставі переконань господарство дещо змінило свій напрямок і займається життєдайним виробництвом продуктів харчування, які відповідають європейським стандартам органічного виробництва.
с. Нижня Апша, Тячівський район, Закарпатська область
Ферма спеціалізується на виробництві бринзи з овечого молока. Це стовідсотково овечий сир без жодних сторонніх домішок. Кожна сирна грудка є неповторною – відрізняється унікальним смаком та кольором в залежності від багатьох факторів: де випасалися вівці і яку траву вони їли, скільки сонця земля отримала у рік виготовлення сиру, яка технологія виробництва сиру застосовувалася, як довго і де зберігалася та чи інша грудка.
с. Чесники, Рогатинський р-н., Івано-франківська обл.
Мальовниче село Чесники, розташоване в Рогатинському районі Івано-Франківської області. Тут живе родина Олега та Ольги Журавінських, які виготовляють «Чесниківський сир». А починалось все з того, що пан Олег майже десять років працював бригадиром, агрономом у місцевому колгоспі. У 2012 році з ініціативи громади, в селі було створено молочний кооператив «Еком», який об’єднав більше сорока селян.